سایت تفریحی آموزشی دکتر نرگس حبیبی

سایت تفریحی آموزشی دکتر نرگس حبیبی

سایت تفریحی آموزشی دکتر نرگس حبیبی

سایت تفریحی آموزشی دکتر نرگس حبیبی

مارمالاد پرتقال و فلفل

دوشنبه, ۹ مهر ۱۳۹۷، ۰۳:۵۲ ق.ظ

دستور پخت و مراحل آماده سازی مارمالاد پرتقال و فلفل خیلی خوشمزه و عالی

طرز تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل , مارمالاد پرتقال و فلفل , مارمالاد پرتقال

اگر شما هم نام مارمالاد پرتقال و فلفل را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و مراحل آماده سازی مارمالاد پرتقال و فلفل خیلی خوشمزه و عالی

این مارمالاد خوشمزه و متفاوت را در صبحانه و عصرانه با نان تازه میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل :

پرتقال :♦: ۲ کیلو

لیمو   :♦: ۱ عدد

فلفل قرمز تازه تند :♦: ۳-۴ عدد

 شکر  :♦: ۲ پیمانه

دستور پخت و مراحل آماده سازی مارمالاد پرتقال و فلفل خیلی خوشمزه و عالی

طرز تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل , مارمالاد پرتقال و فلفل , مارمالاد پرتقال

طرز تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل ابتدا باید

پرتقال را با آب گرم و برس بشویید و خشک کنید.

سپس با سیب زمینی پوست کن یا چاقوی تیز رویه رنگی پوست پرتقال را به صورت نوار نازک بردارید و دقت کنید که گوشت سفید پوست هر چه بیشتر روی پرتقال بماند. رویه رنگی را رشته رشته کنید.

فراموش نکنید فلفل را هم تخم می گیرید و خرد می کنید و با پرتقال می جوشانید.

پرتقال را دو نیم کنید و آب بگیرید. لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را به آب پرتقال اضافه کنید.

پوست سفید پرتقال را با تفاله توی آن خرد کنید و با تخم پرتقال در کیسه بریزید و در دیگ بگذارید. آب پرتقال را صاف کنید، و با رویه رنگی و 4 لیتر آب در دیگ بریزید.

دیگ را به جوش بیاورید و روی آتش ملایم 2 ساعت یا بیشتر بجوشانید تا حجم آب به حدود 2  لیتر کمترک برسد.

کیسه را از دیگ در آورید، بگذارید کمی خنک شود و توی دیگ بچلانید.

سپس شکر را اضافه کنید، آتش را تیز کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.15 – 20 دقیقه روی آتش نیز بجوشانید تا مارمالاد ببندد.

سپس کف بگیرید، بردارید، پیش از خنک شدن 1 – 2 بار هم بزنید.

 

دستور پخت و مراحل آماده سازی مارمالاد پرتقال و فلفل خیلی خوشمزه و عالی

مقدار فلفل را می توانید بر اساس ذائقه تان کم یا زیاد کنید ولی معمولا این مربا را تند درست می کنند.



  • narges habibi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی