آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آلو بخارا در منزل و نحوه خشک کردن الو بخارا
آشنایی با طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا در بارداری در سایت جسارت
طرز تهیه
آلو بخارا در منزل ,طرز تهیه آلو بخارا در خانه,طرز تهیه آلو بخارا,طرز
تهیه آلو بخارا,روش تهیه آلو بخارا,طرز پخت آلو بخارا,نحوه تهیه الو
بخارا,طرز تهیه خورش آلو بخارا,طرز تهیه خورش آلو بخارا با گوشت,طرز تهیه
مربای آلو بخارا,طرز تهیه آش آلو بخارا,طرز تهیه خورش آلو بخارا با مرغ,طرز
پخت خورشت آلو بخارا,طرز تهیه خورشت آلو بخارا با گوشت,طرز تهیه ی الو
بخارا,طرز تهیه خورش الو بخارا,طرز تهیه خورشت الو بخارا,طرز تهیه ی خورشت
آلو بخارا,طرزتهیه خورش الو بخارا,طرز پخت خورش آلو بخارا,طرز تهیه مربای
آلو بخارا,طرز تهیه مربا آلو بخارا,طرز تهیه ترشی آلو بخارا,طرز تهیه شربت
آلو بخارا,طرز تهیه ی مربای آلو بخارا,طرزتهیه مربای الو بخارا,طرز تهیه
مربای آلو بخارا تازه,طرز تهیه آش آلو بخارا,طرز تهیه خورش مرغ با آلو
بخارا
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا
در این مطلب از سایت جسارت
به آشنایی با طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا می پردازیم
. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.آلوهایی رو که
برای خشک کردن انتخاب می شوند بهتر است که گوشتی و شیرین باشند و معمولن
همه ی آلوها رو می توانیم خشک کنیم از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا.آلو بخارا از خشک کردن انواع آلوها بدست می آید ،که موارد مصرف می تواند به عنوان تنقلات و یا افزودنی به انواع غذاها باشه.آلو بخارا در بازار دو مدل عرضه می شود،مدل
طلایی و خوش آب و رنگه و شفاف و معمولا بهش لقب صادراتی میدند ،که پیشنهاد
میکنم کلا بیخیالش بشید ،چرا؟ چون با دود گوگرد خشک و آماده می شوند و
ضررش خیلی زیاد است و نباید مصرف شود
آلو شامل انواع مختلفی می باشد و خواص آنها کمی با هم متفاوت است. اگر بخواهیم به انواع آلو ها اشاره ای داشته باشیم، می توانیم آلو زرد،
آلـو جنگلی، آلو سیاه و… را نام ببریم. آلو از خواص بی شماری بهره مند
است، به عنوان مثال سرشار از ویتامین های ( آ ) ، ( ب ) ، ( سی ) بوده و
قند خون را کنترل میکند .آلوهایی که در غذا استفاده می شود، اکثرا از نوعی
تهیه می شوند که پوست آنها را به راحتی می توان جدا کرد،زیرا موقع پخت غذا،
پوست آلو (آلوی خشک شده با پوست) از گوشتش جدا می شود و منظره جالبی به غذا نمی دهد،بنابرین از آلوهایی مانند آلو قطره طلا، برای تهیه آلو خورشتی استفاده می شود.در ادامه روش خشک کردن آلو قطره طلا و تهیه آلو خورشتی را مشاهده می کنید که امیدواریم در آینده به کارتان بیاید
طرز تهیه آلو بخارا در منزل
اگر خودمان
آلو بخارا را در منزل درست کنیم به نفعمان است. آلوهایی رو که برای خشک
کردن انتخاب میکنین بهتره که گوشتی و شیرین باشه و معمولن همه ی آلوها رو
می تونیم خشک کنیم از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا. من از آلوهای زرد و
شیرینی که این روزها فراوان بود استفاده کردم. آلوها رو به هر میزان که
آماده کردین برای خشک کردن، بعد از شستن و چیدن دم هاشون کنار میذاریم. یک
قابلمه متناسب با اندازه آلوها برداشته و با مقدار مناسب آب میذاریم جوش
بیاد، ۲ قاشق روغن هم بهش اضافه می کنیم. اگر بافت آلوها نرمه بعد از جوش
آمدن آب آلوها رو داخل قابلمه ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم اما اگر
بافت آلو سالم و له شده نیست اجازه میدیم آلوها ی جوش بخوره و بعد از روی
حرارت برمیداریم تا به نتیجه دلخواه برسیم♦
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا
آلو بخارا
نوعی خشکبار است که در زبان انگلیسی به آن prune میگویند. شما میتوانید
آلو بخارا را بعنوان یک میان وعدهی مغذی و مقوی استفاده کنید . یکی از
فواید مصرف میوههای خشک همانند آلو بخارا، تقویت استخوان ها میباشد .
طرز تهیه آلو بخارا در خانه
بعد از
اینکه کمی از حرارت افتاد، میبینین که پوست آلوها جمع شده حالا به راحتی
میتونین پوست آلوها رو جدا کنین و در سینی یا آبکش بچینین و روش به دلخواه
کمی نمک
یا شکر بپاشین و اجازه بدین جلوی آفتاب خشک بشه. دقت کنین که اگر ۲ روز
میخواین جلوی آفتاب باشه روز دوم آلوها رو پشت و رو کنین و اگر آفتاب خیلی
تیزه این زمان رو کمتر کنین در غیر این صورت تمام بافت آلو خشک
میشه و تقریبن هسته های آلو فقط میمونه ! اگر تو آپارتمان زندگی می کنین و
فضای کافی برای استفاده از آفتاب ندارین میتونین آلوها رو جلوی باد پنکه
خشک کنین.
آلو بخارا
بررسیها
نشان میدهد آلو بخارا که آلوی خشک شده محسوب میشود سرشار از
آنتیاکسیدان است به طوری که محققان مقدار آن را با آنتیاکسیدانهای موجود
در بلوبری برابر میدانند. این ماده مغذی سرشار از فیبر و کربوهیدراتهایی
موسوم به سوربیتول است که مانع یبوست
میشود. الو بخارا که به نام های الو زرد –پردفوس –یرقون –اجاص –جاصا والو
برقانی نیز معروف می باشد ،دارای طبع سرد و تر است .آلو میوهای
شگفتانگیز و آبدار است که از نظر گیاهشاسی به تیرهی رزاسه یا گلسرخیان
متعلق است. این میوه عضوی از خانوادهی آلوهای نوع پرانوس است که هلو، شلیل، و بادام را نیز در بر میگیرد. این یکی از معدود میوههایی است که در انواع رنگهای
مختلف موجود است. گیاهی که این میوه را به بار میدهد درختچهای کوچک است
که در سراسر جهان به ویژه در چین، امریکا، ژاپن، و اروپا میروید و فواید
زیادی دارد
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا
احتمالا
شنیده اید که میوه های خشک در طول دوران بارداری چقدر مفید می باشند. آیا
هوس آلو بخارا کرده اید و نمیدانید که چه تاثیری بر جنین و خودتان دارد؟
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا
آلو بخارا در بارداری
آلو بخارا (گوجه
برغانى) همان آلوى سیاه بزرگ است که طبیعت سرد و تر دارد.ملین، مسهل رقیق و
مسکن حرارتگرم مزاجها و صفراوىها، رافع تشنگى و برنده تبهائى است که از
حرارت عارض شده باشد آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک
کردن آلو و یا گوجه به دست میآید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطرهطلا در آب
کمی جوشانده میشود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک
میشود.
التهاب کلیه در جنین