سایت تفریحی آموزشی دکتر نرگس حبیبی

سایت تفریحی آموزشی دکتر نرگس حبیبی

سایت تفریحی آموزشی دکتر نرگس حبیبی

سایت تفریحی آموزشی دکتر نرگس حبیبی

طرز تهیه سوپ جو و گوشت

جمعه, ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۲:۲۶ ق.ظ

۱. طرز تهیه سوپ تره فرنگی

مواد لازم
تره فرنگی  ۲ بوته
سیب زمینی ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
خامه  به میزان دلخواه
 آب مرغ ۴ لیوان
روغن  به اندازه لازم
نمک و فلفل و زردچوبه  به اندازه لازم

زمان لازم برای پخت سوپ تره فرنگی ۱ ساعت

دستور پخت

  • در یک تابه کمی روغن بریزید تا داغ شود.
  • ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید و زردچوبه و نمک و فلفل را به آن بزنید.
  • تره فرنگی را خرد و به پیاز اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  • سپس سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید، کمی هم بزنید.
  • کمی آب مرغ را اضافه کنید تا سیب زمینی‌ها بپزند.
  • سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با بقیه مواد مخلوط شود.
  • پس از چند قل بقیه آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بجوشد و جا بیفتد.

سوپ تره فرنگی شما آماده سرو است ...

سوپ تره فرنگی برای افطار


۲. طرز تهیه سوپ سفید مرغ

مواد لازم (برای ۱۰ کاسه ماست خوری سوپ)
سینه مرغ یک عدد حدود ۴۰۰ گرم
آرد برنج یک قاشق غذاخوری معادل ۱۵ گرم
شیر دو لیتر معادل ۸ لیوان
پیاز یک عدد
جو پرک یک کاسه سوپ‌خوری معادل ۱۰۰ گرم
آرد گندم  دو قاشق غذاخوری حدود ۴۰ گرم
نمک به مقدار لازم

زمان لازم برای پخت سوپ سفید مرغ ۳ ساعت

دستور تهیه

  • ابتدا سینه مرغ را به همراه یک پیاز خرد شده، کمی آب و نمک به مدت ۲ ساعت روی شعله بگذارید تا مرغ‌ها بپزد و آب آن تبخیر شود.
  • پس اینکه مرغ‌ها پخت گوشت مرغ را ازآب خارج کنید و با گوشت کوب له کنید و یا با دست بسیار ریز ریش کنید.
  • پیاز‌های آب مرغ را جدا کنید و جو پرک را با کمی آب مرغ روی حرارت بگذارید تا به مدت یک ساعت بپزد و یک سوپ سفت و غلیظ به دست آید. (در حین پخت هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید).
  • سپس یک لیتر شیر را اضافه کنید و اجازه دهید یک ساعت دیگر روی حرارت بماند.
  • آرد گندم و آرد برنج باقی مانده را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود، سپس آن را به سوپ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سوپ بپزد و جا بیفتد. (حداقل یک ساعت باید روی حرارت بماند).

پس از یک ساعت سوپ سفید مرغ شما آماده سرو است ...

سوپ سفید مرغ برای افطار


۳. طرز تهیه سوپ جو و گوشت

مواد لازم
گوشت گاو ۲۵۰ گرم 
روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده  نصف پیاز
هویج خرد شده یک عدد 
کرفس خرد شده یک پیمانه
آویشن خشک نصف قاشق چای خوری 
آب ۶ پیمانه
جو نصف فنجان
گوجه فرنگی خرد شده  یک پیمانه 
کره یک قاشق غذاخوری 
قارچ ۲۵۰ گرم 
جعفری ۳ قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل  به مقدار لازم

زمان لازم برای پخت سوپ جو و گوشت ۴ ساعت

دستور پخت

  • ابتدا در یک تابه کمی روغن بریزید و گوشت‌های خرد شده را با کمی فلفل سیاه تفت دهید.
  • در یک تابه جدا هویج و کرفس و پیاز را ریز خرد کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و سپس به گوشت اضافه کنید.
  • ۶ پیمانه آب را به مواد اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید، پس از جوش آمدن زیر آن را کم کنید تا با حرارت ملایم خوب بپزد و گوشت‌ها نرم شوند.
  • پس از نرم شدن گوشت‌ها جو، گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و یک ساعت دیگر روی حرارت بگذارید تا بپزد.
  • در دقایق پایانی قارچ‌ها را با کمی کره در یک تابه تمیز تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید، سپس آن را با جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید.

پس از ۱۵ دقیقه سوپ جو و گوشت شما آماده سرو است ... نوش جان ...

 

سوپ جو و گوشت برای افطار


  • narges habibi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی